Skalskydd för ökad säkerhet i Stockholm

ProSecurity Group är en helhetsinstallatör av fysiskt inbrottsskydd.

Det fysiska skyddet genom ett skalskydd finns till för att upptäcka, förhindra och stoppa stöld, sabotage, intrång. Det fysiska skyddet består av olika barriärer och skyddsåtgärder som sammantaget bildar ett anpassat och avvägt skydd mot fastigheten.

Välj typ av skalskydd

Vi är experter inom skalskydd och att skapa genomtänkta lösningar för att förebygga inbrott och intrång. Vårt utbud av högkvalitativa skalskydd, jalusier och grindar är designade för att erbjuda hög säkerhet. Utforska våra olika skyddslösningar och kontakta oss gärna för rådgivning!

Jalusier

ProSecurity:s rulljalusier är den typ av skalskydd som ofta används för att reducera risken för inbrott i butiker. Det är inte bara för butiker jalusier används, de används även i andra fastigheter och offentliga miljöer. Rulljalusierna tillverkas enligt gällande standard EN1627:2011. De vanligaste typerna av jalusier är täta och perforerade, men i vissa fall kan en kombination av täta och perforerade profiler vara det bästa alternativet.

Vi erbjuder en rad olika jalusier för olika miljöer och branscher. Är ni i behov av jalusier, ska ni vända er till oss. Vi hittar jalusier som passar er fastighet och bransch, samtliga med trygghet och säkerhet i åtanke.

Volt butik i galleria

Har ni en butik med ett stort antal produkter? kanske har ni en smyckesbutik med dyra smycken som kan bli kostsamma att ersätta vid händelse av stöld? Vi har flera lösningar som passar er butik, samtliga skyddar mot inbrott efter stängning och är samtidigt estetiskt tilltalande, vilket i många fall har blivit ett krav speciellt om butiken finns i ett köpcentrum.

 

I både butiks- och restaurangmiljö finns kravet på att jalusierna ska tillåta en viss insyn samtidigt som de ska skydda mot inbrott. Har ni en restaurang som ni vill skydda mot inbrott och obehöriga efter stängning, samtidigt som ni vill locka till er folk som råkar passera förbi för ett restaurangbesök kan ni kontakta oss för jalusier till er restaurang.

 

För att ytterligare fullgöra inbrottsskyddet kan vi erbjuda våra kunder rulljalusier för fönster. Snabbmanövrerade, enkla och tåliga. Med rulljalusierna eliminerar ni risken för att inbrottstjuvar tar sig in genom fönsterlucka och snor värdesaker och annat dyrbart från er verksamhet. Låt oss skydda er butik eller företag med våra rulljalusier.

 

Grindar

ProSecurity:s gallergrindar och fönstergaller är ett effektivt sätt att skydda entréer och fönster. Galler och gallergrindar kan tillverkas med olika utsmyckningar och kan lackeras i många olika kulörer. Standardkulör är vit.

Rostfria
Galler- och gallergrindar kan tillverkas så de är rostfria, vilket är ett krav vid montage utomhus. Fönstergaller kan vara fast monterade eller öppningsbara. De kan ha ett eller två lås och har stabila gångjärn.

Enkla & Dubbla
Gallergrindar finns både som enkla eller dubbla gallergrindar, beroende på entréns storlek. En stor fördel är att de kan tillverkas måttanpassat. Är öppningen där gallergrinden ska monteras för stor, så finns det möjlighet att montera ett fast gallerparti bredvid grinden.

fönster med galler

Säkerhetsdörrar

En säkerhetsdörr ger ett mycket säkert skydd mot inbrott.

Du kan rädda liv
En säkerhetsdörr kan rädda ditt och dina familjemedlemmars liv om olyckan är framme.

Gas och Brand
Skulle exempelvis giftig gas sprida sig i din trappuppgång eller en brand uppstå i din lägenhet skyddar du även dina grannar genom att hindra och fördröja brandens framfart.

Fastighetsägare & BRF
Är du fastighetsägare eller sitter i en bostadsrättsförenings styrelse är det ditt ansvar att dörrarna monteras enligt lagen.

 

glasdörrar

Entrépartier

ProSecurity installerar säkra och måttbeställda entrépartier i fönster och portar, i trä eller stål och glas. Vi anpassar utformning, storlek, skyddsklass och U-värde helt enligt dina önskemål. Vi återskapar det befintliga utseendet eller tar fram en ny design. Oavsett om det är butiksdörrar, entrédörrar eller andra slags specialtillverkade dörrar kan ni känna er säkra på att vi har en lösning som passar just er fastighet.

port med glasdörrar

Polykarbonat

Polykarbonat är en slagtålig och inbrottssäker plastskiva med en blank yta. Plastskivan har en hög klarhet och ljusgenomsläpp. Polykarbonaten är UV-skyddad (blir inte gul av sol). Denna kan användas både inom- och utomhus. Repfri polykarbonat lämpar sig mycket väl till innerfönster och andra rutor. Det gäller den typ av fönster som med jämna mellanrum skall putsas och vara brottsäkra. Att de är repfria gör att du vid putsningen inte kan repa skivan. Repfri polykarbonat är även UV-skyddad. Polykarbonat lämpar sig särskilt som exempelvis inbrottssäkra rutor till fönster, eftersom de i det närmaste är omöjliga att slå sönder. Ett exempel på polykarbonatets slagtålighet är att kravallpolisens sköldar är framställda av polykarbonat.

vitt underlägg med hammare

Fönsterskyddsfilm

Denna fönsterskyddsfilm i klass P2A är en laminerad polyesterfolie. Trots att skyddsfilmen inte alls är tjock är den tillräckligt stark för att stå emot kraftiga angrepp. Det kan handla om skador som kan uppstå från stenar och andra föremål, som lätt kan kastas mot fönster. Eftersom risken att fönster splittras försvinner, reduceras skador på både person, inredning och inventarier.

krossat glas

Offertförfrågan

ProSecurity Group Sweden AB erbjuder alltid kostnadsfri analys och offert!

Tel 010-204 49 19
info@prosecurity.se