Inbrottslarm till företag, organisationer och fastighetsägare i Stockholm och runt Mälardalen.

Vi är med er hela processen

Projektering

Installation

Konfiguration

ProSecurity Group Sweden AB erbjuder den senaste tekniken inom Inbrottslarm, lås- och passersystem och olika typer av kamerasystem

Framför allt har vi erfarenheten och kompetensen för att ta fram lösningar som fungerar för just er som kund. Vi jobbar enligt en enkel och effektiv modell: behovsanalys, projektering, installation och service. Välkommen till ProSecurity Group Sweden!

Med inbrottslarm från ProSecurity Sweden, kan du känna dig trygg när du lämnar din verksamhet under tider som ni inte har öppet. ProSecurity Group Sweden erbjuder helhetslösningar som är utarbetade för just din verksamhet från installation till åtgärd när larmet går.

En kombination av våra effektiva inbrottslarm med kameraövervakning medför att ni får full kontroll av era lokaler, parkeringsplatser, eller andra viktiga ytor inomhus eller utomhus.

Våra övervakningskameror med avancerad AI teknik kan kopplas direkt till larmcentral för analys och åtgärd där operatören direkt ser vad som eskalerat larmet samt skicka rätt styrka för åtgärd såsom väktare, polis, eller annan räddningspersonal.

ProSecurity Group Sweden erbjuder enkla, smarta och smidiga säkerhetslösningar som du lätt kan hantera, därför ingår det i våra inbrottslarm en app som gör att du enkelt kan styra ditt inbrottslarm. Du får även ett inbrottslarm som är uppkopplat till ett av Sveriges oberoende larmcentraler som är bemannat dygnet runt, alla dagar i veckan.

Utöka säkerheten med ett inbrottslarm kopplat till ett kameraövervakningssystem

Med ett inbrottslarm uppkopplat till en larmcentral så förebygger ni besök av ovälkomna gäster och får snabbt hjälp av väktare och / eller Polis vid en eventuell händelse.

ProSecurity Group Sweden AB är en oberoende säkerhetsleverantör som arbetar med de största tillverkarna av inbrottslarm i Sverige.

ProSecurity:s ambition är att se till så ni inte bara får ett bra inbrottslarm utan ett inbrottsskydd som motverkar inbrott eller skadegörelse.

Ett effektivt inbrottslarm

Att ha ett fullt fungerande företagslarm handlar inte bara om att förhindra ekonomiska förluster, det handlar i första hand om ökat trygghet för verksamheten och dina medarbetare.

1.

Avskräcker och förebygger

I bästa fall kan ett inbrottslarm fungera helt förebyggande, eftersom det är mer sannolikt att den som gör ett inbrott väljer en lokal utan larm och övervakning. Ett synligt larm för företag med skyltar, lappar och kameror kan alltså inte bara försvåra en stöld – det kan även helt förhindra inbrottet.

2.

Larmar

Under pågående inbrott larmar ditt företagslarm från ProSecurity, både i lokalerna och direkt till larmcentral eller vaktbolag. Att vakter eller polis är nära förhindrar ett längre inbrott och ger en stor trygghet till de som eventuellt befinner sig i närliggande lokaler eller har sina ägodelar på platsen.

Att larmet utlöses och låter högt kan stoppa inbrottstjuvarna redan i dörren, innan någon större skada eller stöld sker. Dessutom uppmärksammas såklart omgivningen på att ett inbrott sker, vilket gör att polisen i bästa fall kan få direkta vittnesuppgifter.

3.

Filmar

ProSecurity erbjuder heltäckande system för inbrottslarm/företagslarm med CCTV/kamera-övervakningssystem. Om någon olovligen vistas i dina lokaler eller gör inbrott filmas det alltså i realtid och kan användas som bevismaterial, vilket både avskräcker många från att göra inbrott samt ökar chansen att inbrottstjuvarna åker fast.  

Offertförfrågan

Pro Security erbjuder alltid kostnadsfri analys och offert!

Tel 010-204 49 19
info@prosecurity.se