Inbrottslarm till företag, organisationer och fastighetsägare i Stockholm och runt Mälardalen.

Med ett inbrottslarm uppkopplat till en larmcentral så förebygger ni besök av ovälkomna gäster och får snabbt hjälp av väktare och / eller Polis vid en eventuell händelse.

ProSecurity Group Sweden AB är en oberoende säkerhetsleverantör som arbetar med de största tillverkarna av inbrottslarm i Sverige.

ProSecurity:s ambition är att se till så ni inte bara får ett bra inbrottslarm utan ett inbrottsskydd som motverkar inbrott eller skadegörelse.

Vi är med er hela processen

ProSecurity Group Sweden AB erbjuder den senaste tekniken inom Inbrottslarm, lås- och passersystem och olika typer av kamerasystem

Framför allt har vi erfarenheten och kompetensen för att ta fram lösningar som fungerar för just er som kund. Vi jobbar enligt en enkel och effektiv modell: behovsanalys, projektering, installation och service. Välkommen till ProSecurity Group Sweden!

Med inbrottslarm från ProSecurity Sweden, kan du känna dig trygg när du lämnar din verksamhet under tider som ni inte har öppet. ProSecurity Group Sweden erbjuder helhetslösningar som är utarbetade för just din verksamhet från installation till åtgärd när larmet går.

En kombination av våra effektiva inbrottslarm med kameraövervakning medför att ni får full kontroll av era lokaler, parkeringsplatser, eller andra viktiga ytor inomhus eller utomhus.

Våra övervakningskameror med avancerad AI teknik kan kopplas direkt till larmcentral för analys och åtgärd där operatören direkt ser vad som eskalerat larmet samt skicka rätt styrka för åtgärd såsom väktare, polis, eller annan räddningspersonal.

ProSecurity Group Sweden erbjuder enkla, smarta och smidiga säkerhetslösningar som du lätt kan hantera, därför ingår det i våra inbrottslarm en app som gör att du enkelt kan styra ditt inbrottslarm. Du får även ett inbrottslarm som är uppkopplat till ett av Sveriges oberoende larmcentraler som är bemannat dygnet runt, alla dagar i veckan.

Utöka säkerheten med ett inbrottslarm kopplat till ett kameraövervakningssystem

Smart larmpuck

Med vår larmpuck får du kontroll över din fastighet och undviker många problem. Genom att reagera på ljud och mäta decibel kan man i realtid få kännedom om exempelvis folksamlingar, högljudda bråk och musik på hög volym.

Du behöver inga tillstånd eller godkännanden från myndigheter eftersom all data som samlas in är helt anonym och integritetsskyddad.

Offertförfrågan

Pro Security erbjuder alltid kostnadsfri analys och offert!

Tel 010-204 49 19
info@prosecurity.se