Passersystem i Stockholm - Vi hjälper er med rätt lösning!

Passerbricka istället för nycklar

Ett passersystem från ProSecurity är en smidig och trygg lösning, både för den som ska passera genom en dörr och för dem som ansvarar för systemunderhållet.

Med ett passersystem behöver ni inte oroa er för dyra cylinderbyten och nycklar som tappats bort eller stulits.

  • Säkrare än nycklar då det lätt går att spärra en borttappad bricka
  • Besökare kan få tillträde till lokal eller särskilda delar av lokalen genom en app i telefonen eller bricka.
  • Använd valfri webbläsare för enkel administrering
  • Ett system som går att bygga ut från 1-1000 dörrar
  • Du kan lätt se till när personalen ska behöver enbart kod, bricka eller bricka med kod.
  • På ett enkelt sätt kan du slå på och av ditt larm. Du får både ett tal meddelande och en utförlig text på passersystemet.

Effektiva & pålitliga säkerhetsslösningar & passersystem från Paxton

Säkerhetslösningar har ingen färdig mall som de installeras utefter, utan de anpassas och skräddarsys för att uppfylla just dina behov. En genomtänkt kombination av samverkande komponenter i systemet är väldigt betydelsefull. Därför installerar vi Paxton 10 passersystem som är av högsta kvalitet.

Paxton kan hantera upp till 1000 dörrar och 1000 kameror.

Mockup med säkerhetsprodukter
passersystem från paxton

ProSecurity säljer och installerar passersystem i Stockholm

Oavsett om du har ett företag, eller är en fastighetsägare i Stockholm eller Mälardalen, så hjälper vi dig för att du ska uppnå den bästa möjliga lösningen anpassat för dig.

Vanliga frågor om passersystem

1. Varför ska jag byta till ett passersystem?

Att byta till ett passersystem erbjuder en hel del fördelar jämfört med traditionella låssystem. Ett passersystem ger ökad säkerhet genom att tillåta exakt kontroll över vilka som kan få tillträde till olika områden av din fastighet. Systemet kan uppdateras för att inkludera nya användare eller begränsa tillgången utan behov av fysiska nycklar, vilket eliminerar risken för förlorade eller kopierade nycklar – vilket skapar ytterligare ökad säkerhet.

2. Kan ett passersystem integreras med andra säkerhetssystem?

Moderna passersystem är designade för att smidigt integreras med andra säkerhetssystem som övervakningskameror, larm och brandlarmssystem. Detta skapar en helhetslösning inom säkerhet som inte bara kontrollerar åtkomst utan dessutom förstärker övervakning och respons vid säkerhetsincidenter. I större städer där säkerhetsbehoven kan vara höga, är det en stor fördel att ha ett helt integrerat säkerhetssystem.

3. Vilka är de långsiktiga fördelarna med att installera ett passersystem?

På lång sikt erbjuder ett passersystem betydande fördelar såsom ökad säkerhet, minskade driftkostnader och förbättrad effektivitet i hantering av åtkomstkontroll. Systemet bidrar till en tryggare arbetsmiljö och kan anpassas efterhand som teknologin utvecklas eller som företagets behov förändras. För företag och organisationer i Stockholm innebär detta en investering för att säkra framtida säkerhet.

Offertförfrågan

Pro Security erbjuder alltid kostnadsfri analys och offert!

Tel 010-204 49 19
info@prosecurity.se