Kamerabevakning i Stockholm

ProSecurity:s säkerhetssamordnar levereras av övervakningskameror till företag, föreningar och privatpersoner i Stockholm och runt om Mälardalen. Som säkerhetsföretag i Stockholm är vi specialiserade på att tillgodose dig med helhetslösningar inom teknisk och fysisk säkerhet. Vi vet att det ofta inte bara krävs en säkerhetsåtgärd för at skapa en säker miljö, utan att säkerhetsbehoven varierar från kund till kund. 

Vår expertis inom kameraövervakning är en integrerad del av denna säkerhetsprocess, där vi anpassar lösningar för att passa specifika behov och miljöer. Genom att investera i kameraövervakning med Pro Security, tar du ett viktigt steg mot att säkra din verksamhet, din förening eller ditt hem mot dagens säkerhetsutmaningar.

 

Högre träffsäkerhet med bättre kamerabevakning

Våra kameror har teknik som kan:

Räkna butiksbesökare

Urskilja människor

Urskilja fordon

Analysera rörelsemönster

Läsa av nummerplåtar

AI-kamera med ansiktsigenkänning

ProSecuritys kameror har Automatisk bildanalys med artificiell intelligens (AI) som snabbt hittar detaljer. Kameran skickar genast en avisering om en inkräktare upptäcks med en video av personen eller fordon. Aviseringen kan skickas till din telefon, dator eller / och till larmcentral för analys och åtgärd av väktare och eventuellt av polis.

I ditt system kan du lätt lägga in de personer i systemet som du vill varna dig så fort dessa personer är inom synhåll.

Den Artificiella Intelligensen har även koll på vilka fordon, cyklar eller andra rörliga föremål som kommer in på området. Allt detta kan du enkelt få varningar om direkt till din telefon samma sekund som personen eller föremålet är i närheten.

DDA-Analys

 

 

Baserat på teknik för smart igenkänning av objekt, DDA VIDEO ANALYTICS gör att systemet kan skilja mellan människor, och olika typer av fordon. Systemet utlöser larm endast när det önskade objektet detekteras och därigenom minskar risken för falsklarm orsakade av gardiner, blåsande träd, djur eller belysning som kan trigga detektorer.

Kamerabevakning - Mer än bara brottsförebyggande

Kameror förebygger inte bara brott, utan kan även larma vid rörelse eller andra akuta situationer, för att ge er den högsta tryggheten. Kameraövervakning kan även ge värdefull information och bevis i händelse av en incident. Med avancerad teknik kan övervakningssystemen erbjuda högupplösta bilder, ansiktsigenkänning vilket ökar säkerheten avsevärt. Är ni i behov av kameraövervakning?

Vi har lösningar för alla slags fastigheter, bostäder och byggarbetsplatser.

 

Smarta kameror

Övervakning har länge använts för att övervaka ett visst område eller en fastighet, för att i efterhand kunna se vad som inträffat. Idag är användningsområden flera och till produkterna finns även smarta kameror som möjliggör analys av materialet, vilket underlättar för den som granskar videomaterialet.

Optimera verksamheten

Rätt övervakning kan optimera hela er verksamhet. Ni kan se och följa antalet besökare i er butik och identifiera de områden där flest personer rör sig. Kamerorna kan läsa av nummerplåtar och urskilja fordon från andra objekt i rörelse. Möjligheterna är många och det är nästan bara fantasin som sätter gränser.

Certifierade installatörer

Kameraövervakning är ett modernt verktyg för att skapa trygghet samt förenkla och effektivisera flertalet processer som annars kräver mänsklig involvering. Alla våra kameraanläggningar projekteras alltid av en certifierad behörig ingenjör inom CCTV. På så sätt är ni som kund garanterad en korrekt montering och installation.

CCTV-Applikationer och Brottshantering

CCTV-övervakning kan avskräcka potentiella brottslingar. När ett brott inträffar kan videofilmer hjälpa brottsbekämpande myndigheter att utreda och senare tillhandahålla bevis för åtal i en domstol.

CCTV andvänds i kombination med ljud, termiska och andra typer av sensorer som kan varna tjänstemän om händelser som är utöver det vanliga, t.ex. eld eller pistolskott på en plats. För företag kan CCTV-kameror upptäcka och övervaka interna kriminella aktiviteter.

Fängelser kan använda videoövervakning för att förhindra att drönare levererar droger och annat smuggelgods till fångar. Dessutom klarar säkerhetskameror av att övervaka områden som inte är lättillgängliga, t.ex. hustak.

Offertförfrågan

Pro Security erbjuder alltid kostnadsfri analys och offert!

Tel 010-204 49 19
info@prosecurity.se